Sunday, February 27, 2011

ngaaa! cinta! mau! mau!

(haha..tajok kat atas 2 aku saja wat biar gempak cket..muahaha..xda kena mengena pon..ngehngeh)

MyEm0.Com
Waa..aku tengok kat blog, ramai yang post entry touching-touching..pesal? haha..minggu nih minggu cinta cintun ker? Ehehe..kalo aku, aku memang berlove2 minggu nie kot..ahakz..takla..juz minggu nie leh d katakan adalah minggu hepi la bagi aku..haha..dulu aku rasa mcm roda bulat2 aku tuh still berpusing kat bwah jek..skrang da naik tinggi high2 woo..haha..tu la sebab aku hepi..nak tau knapa? Sebab..sebab..rahsia doh..haha..mna leh g tau..rahsia..rahsia..haha..bkan apa, mlas la nak kecoh-kecoh dlu..tggu jer la lagi sbulan dua bulan..komfom aku kasi tau ek..haha..tu pon kalo menjadi..kalo tak?? Hampeh! Menonggeng lagi la aku..hakhak..ddeeyyyy~~~


Nak tau lbeh lanjut? Yukk baca sampai habes..

MyEm0.ComAmaran: apa yang aku nak tulis lpas nie adalah pnulisan jiwang karat ketika hati baru berbunga-bunga mekar, riang, trasa d taman bunga..waseh, panjang tol..haha..so kalo rasa u jenis yang akan mual-mual perot, tak yah ah truskan menscroll ke bawah..ahaha


Okeyh..nak d mulakan crita..baru-baru nie aku da in touch balek ngan sorang kawan lama aku..classmate masa form one n form two..skolah rendah pon sama gak..haha..memang ar before nie still tego-tego..tp tu je la..stakat tego-tego Hye2 Bye2…tp beberapa hari nie kitorang jdi lbeh rapat..camna ney leh jdi?

Haa..ari 2 aku saja mengonlinekan diri lama-lama kat fesbuk..bila aku da naik bosan, so aku kacau-kacau status manusia-manusia kat ctoo..haha..ntah camna ntah status dia pon aku kacau..aku cakap pasal borang upu..tringat dulu dia slaloo soh aku try mintak utm..sama ngan dia..kitorang sama course mekanikal..tp dia deg da..aku still dip..ohoho..reply punya reply komen..aku pon tak tau camna leh tersangkut janji nak couple..ahaha..tp tyme 2 niat aku nak bgurau jek..last-last, dia mintak num hp aku, aku bagi…so sjak 2..kitorang start bermeses 24 hours..ahakz..tyme tu dia cakap dia memang da bniat pon lam fb..nak d jadikan crita, aku pon ekceli da tsangkut ckit..ahaha..tp aku mintak masa cket kat dia..yela, ati aku nie da takot2 kalo2 kena perang lagi..ahaha..so aku nak kenal btol-btol dlu before pegi ke next level..ehs..malasla aku nak crita panjang-panjang..haha..sampai stakat 2 jela episode kali ni..haha..episode dpan camna?? Yang 2 u olz tggu la nanti ek..ahaha..

Ok..dah-dah..cukup kejiwangan melanda stakat nie..end of post..


MyEm0.Com

Buhbye..sayang korang! 

Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

7 Comments:

faris said...

yeeerrrrrrrrrrrrrrrrr............
ahahaha

faris said...

yyyyyyyyyyeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrr...................................
ahahahahaha

tyra ~ said...

haha , sweet pulakk ! haha , like3 ~

Syahirah Suhaili said...

@tyra ~

ahaha..tyra baca kesah2 lama kakak ey..malu~ :P

tyra ~ said...

haha , adek dah bace sumenye ~ kuangx3~ haha , kantoi2 !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...