Wednesday, November 23, 2011

Wordless Wednesday :Always Believe..


Nota Kaki: Lama da xbuat wordless wednesday kan.. alah, jangankan nak buat wordless wednesday, type entry pon da jarang dah.. ngee~



Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

20 Comments:

acheeqa farhana said...

ALLAH mmg sntiasa bersama kita :)

YOUsoF said...

Pencipta Google tu sendiri pun Allah yang cipta. ;)





Kalau rajin, taip la entri selalu, ringkas pun takpe, asalkan ada isi.

faris said...

ahahah.......mena ehh...

Eyda Dania said...

serius xpnh wt wordless wednesday..nth..mybe xsuke kot..hahaha..

merahitujambu said...

sama laa lama x buat #WW=_=

aisya said...

bena ya..
btw, kmk suka cursor ktk.. hehe

Syahirah Suhaili said...

@ciK LyndaWawa

mena nak ow..layan persoalan hati..haha

Syahirah Suhaili said...

@acheeqa farhana

btol2..percaya dy sentiasa akan bagi yang terbaik untuk kita..insyaallah :D

Syahirah Suhaili said...

@YOUsoF

hehe..yup2..tu la usop..adiela kalau boleh,memang nak type slalu entry.. tapi laptop adiela tengah nazak..kuikui.. harap kan desktop je la.. tu pon kengkadang je dpt update..

Syahirah Suhaili said...

@Eyda Dania

haha..nape lak xsuke? hehe.. adiela nie kalau da xde idea nak hapdet,buat je la WW :D lagipon kadang2 dpt merungkai apa yang tersirat dihati..chewah :D

Syahirah Suhaili said...

@merahitujambu

hehe..MIJ..nape lama xbuat WW? hehe..

Syahirah Suhaili said...

@aisya

haha..aieh,cursor lamak..hehe..makseh :D

ciK LyndaWawa said...

walaupun ktk jarang p0lah entry,p rami juak org komen...nak..

Syahirah Suhaili said...

@ciK LyndaWawa

haha..boleh la..ya tharu juak tok..mseh setia takorg ngomen..makseh! :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...