Wednesday, November 16, 2011

Kunyah Budak Jom!

Hohohoi!

Lama betol adiela tak hapdet kan.. Sori ye korang.. bukan taknak hapdate.. rindu sangat kat korang.. tapi laptop tengah problem.. tengah mengharungi zaman zaman kegelapan.. haha..

BTW, makseh tau dengan respon korang kat entry sblom nie.. tentang pakwe baru adiela tu.. haha.. entry tu palsu belaka.. kitorang kawan je la.. haha.. sesaje je memain camtu :D

Entry kali nie adiela nak cerita tentang adiela pergi graduation day bebudak tadika sang kancil haritu.. comel gilersss budak kecik yang buat persembahan.. macam nak kunyah kunyah je diorang.. lincah menari.. kehkeh.. siap ada yang buat persembahan Michael Jackson lagi.. twist pon ada..

Entry nie pendek je la keyh.. nanti adiela try curi curi menaip lagi.. tata.. ^^
Adiela tempek satu video diorang menari~ enjoy!
Sila abaikan suara2 ye..

video



Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

17 Comments:

Yumida said...

comel hoooo..sidak ya dance...coba soh kita..hihi..alu ruboh pentas

aisya said...

ingat dolok masa tadika.. ada event kedak tok, apa namanya tabikarama kah apa..

Syahirah Suhaili said...

@Yumida

haha..alu ruboh pentas..haha..dahsyat skali jak..haha :D kiut ow cdak..gram kmk diat..

Syahirah Suhaili said...

@aisya

kmk dlok tyme tadika ya nasyid jak..tadika agama tek nak..haha

merahitujambu said...

kalau betul2 dgn sia dia apa salahnyaa..=p

YOUsoF said...

Kalau betul² dengan syahiroo pun kami ok je.. ;D



Budak dah comel, pandai menari pulak tu.. Super duper comel lah! hehe


Agak² Balqis ni layak tak nak join. Tahun depan dia baru nak masuk tadika..

http://youthyousof.blogspot.com/2011/11/ustazah-pilihan.html

Eyda Dania said...

adiela..eyda xkisah r..klu btul2 ngn abg eyda sowg 2..untg tw..spe dpt die..hehe..

erkk!!...ari2 pn eyda ad g konvokesyen budak tadika..tp kt tmpt eyda r..xbest lngsung..=(

ekabukanmakcikkau. said...

kalau kau yang menari kompem pakwe kau ehem ehem syahiroo kembali padaku hahhaa

syahirooAhmad said...

Wo Wo WO korang.. amboi2.. ngumpat ey.. elok2 aku nak komen tang entri cik adiela ni, tup2 ternampak komen2 korang..

Korang nih macam mintak kene sebat guna hanger je.. sini sorang2! :D

betul ar. kitorang mmber blog saja maa.. :D

AinsHa=( said...

huhu, gaya inul takde ke? haha

Gen2Merah said...

bila kita dah jarang update, mesti kekok nak memulakan semula penulisan kan... hehe.. pastu terpaksa nak jejak kembali pengomen2 setia kita.. heee

Salam kunjung mengunjung ye.. ada masa jenguk2 lah blog Gen2Merah ye.. salam persahabatan.. (",)

ciK LyndaWawa said...

mbiak nang kiut eh..mek suka..=]

YOUsoF said...

Hehehe En. syahiroo Ahmad keseganan.. ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...