Thursday, November 3, 2011

Alkisah Shoutbox..

Hoyeah! I’m back beybeh!

Trasa lama dah la adiela xupdate entry.. kan? kan?
Sebab? Sebab?

Malas la nak bagitau kat cnie..haha.. kalau korang da tau.. shhh.. diam diam.. ini rahsia kita tau :P

Cukop pasal yang sedeh sedeh.. xmao!.. cakap pasal yang hepi hepi je jom.. hehe.. korang nak tau satu rahisa tak? Adiela tengah crush nie.. Crush! Crush! haha

Amaran: Isi kandung entry seterusnya mungkin mengandungi unsur unsur yang menyebabkan korang geli geli anak tekak.. jadi sila jangan teruskan scroll kebawah jika anda cepat loya.. haha


Adiela dah ada pakwe baru.. muahaha.. sila jangan percaya.. and paling penting jangan jelez tau.. nama dia Encik Syahiroo.. korang kenal? Sure ramai yang kenal dia.. ai, maklumlah blogger pramah lagi femes.. kehkeh.. Adiela syahirah.. dia syahiroo.. haha.. dekat dekat je kan.. ^^

Actually adiela nak tanya kat encik syahiroo nie.. da lama nak tanya kot.. nape pakwe adiela nie pakai nama syahiroo dkat blog? Memang nama u syahiroo ke?

Nota Kaki Buat Pakwe: pakwe, pakwe, knape skali je update dlm 2,3 ari? Cepat cepat la update.. kite rindu entry u tau.. hakhak.. geli geli perut tak? :P



Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

20 Comments:

Addin said...

wahh pakwe blogger :D hihi

aisya said...

hahaha..

*aihh, tetak ajak lok* =D

YOUsoF said...

Ok Usop akan update lebih kerap lepas ni.. ;P




Untunglah dah ada pakwe di alam maya. hehe

Eyda Dania said...

syahiroo pakwe dila....ala..die abg angkt kite...ish2...

syahiroo! xckp pun ad makwe cntik cm adiela...adkmu sudi aje menerimanye..hehe

eva said...

wewitttttt~~~~ syiahhhhh.. bgs2.. happy2 slalu k.. boh shedeyh shedeyh hehe

syahirooAhmad said...

HAHahahaHAhHAhah.. macam tak caye je~ tidakKk~ oMakkk.. saya dilanda simptom blushing. :D

tadi tetibe tergerak nak usha page cik adiela nih.. tetibe ditag. naik segan dibuatnya..:) ape pOn thanks geng!!

nak jawab soalan... ha tu just nick je. sebab org dah terbiase pakai nick ni dalam fb.. nama sebenar ..... rahsia.. :D ngehngengeh..

faris said...

wiwittt....ahjahahaha

Yumida said...

jejaka misteri encik shiro...pewit

YOUsoF said...

*Kalau nak share apa² gambar pun dipersilakan ye. (sorry lambat respon( ;D

Yumida said...

slmt menyambut ry aji esok..adiela...

AinsHa=( said...

wah, ada peminat rahsia la...power la akak...haha

merahitujambu said...

ahahah..comel jee korg kan

merahitujambu said...

ahahah..comel jee korg kan

Pocket said...

nama sama tuu:D
good for me,
tak kan ada orang nama pocket :)
heheheh

Aien Not Alien said...

syahirah & syahiroo...wewittt.. ^_^"

Paris Lipton said...

sbnarnye xpaham, ade pakwe betol ke? atau mmg si syahiroo je dlm cite ni?? err

syahirooAhmad said...

Hahahhaha.. nak wewit gak la.. :D bila la cik adiela ni nak hapdet..

Rtp Farra Arisha said...

SS will be one love one heart! :')

ekabukanmakcikkau. said...

ceit aku baru baca blog dia , baru je woihhh . dia mcm lepas aku tutup blog dia , aku bukak blog kau . ehem ehemm ada jodohlah tu muahahaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...