Thursday, November 24, 2011

Bila Aku Jatuh Cinta

Semalam ada sorang member nie post lagu bila aku jatoh cinta kat twitter.. terus btol btol adiela jatoh cinta weh.. haha.. eyh,kat lagu tu la.. macam xpernah dengar je lagu tu before nie.. ke adiela je yang ketinggalan?? Haha.. lantakla~

Kalau la.. adiela cakap kalau la kan ada boy yang bleh main lagu nie pakai gitar.. wiee.. sure rasa macam nak melayang keawang awangan bila dengar kan.. haha
Kalau korang la, korang suka boy/girl yang cane? 

Haha.. deyy, mentang mentang single lagi, terus lancar je keluar soalan camtu kan.. haha.. eyypp, soalan tu tak bawak maksud apa apa tau.. tu pon kalau je.. alah, susah susah sangat, bagi je la mommy dan ayah adiela pilehkan.. kan senang.. haha.. sweet~

Papa pon, harus maseh berpegang denagn ciri-ciri yang disarankan oleh Islam ye:

1. Beriman dan bertaqwa kepada Allah s.w.t..
2. Bertanggungjawab..
3. Berakhlak..
4. Berilmu, terutamanya ilmu agama..
5. Tidak berpenyakit serius..
6. Rajin berusaha mencari rezeki yang halal..

Insyallah kita semua akan dapat jodoh yang baik baik.. chewah, awal nye la adiela da cakap pasal jodoh.. nak nak kalau mommy baca.. masakla.. kang ada lak yang kene ketok :P

Adiela tempek lagu tu kat cnie ye.. enjoy~


Nota Kaki: kalau dapat boy yang berfikiran matang, memang bonus la bagi adiela tapi matang xbermaksud sentiasa serius kan.. hehe :D



Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

15 Comments:

ciK LyndaWawa said...

kmk suka org pande main gitarr....=]

ciK LyndaWawa said...

carik mek sorang lok juh.hehe

cikwahidaidris said...

lagu ni best lahh ! hihi :)

Eyda Dania said...

eyda suke laki yg xde r romantik sgt...tp kelakar...b leh trime eyda seadanye..=)...

aisya said...

lagu tok bukan lagu asalnya nidji yang nyanyi kah? atau kmk yg salah? kedak sama jak lagunya..

AinsHa=( said...

bila aku jatuh cnta yg liyana jasmay tu pun tedap gak~

yen(toka ziizokukuto) said...

adila,,,yen tak dapat nak dengar lah,,lagu blog kacau,,heheh

faris said...

lagu jak ohhh.....hahaha... org ya x??

syahirooAhmad said...

dah dah dah dah dah sampai seru la tu.. hehehe.. uit blum penah dgr lagu ni.. that mean saya lagi la ketinggalan..

ekabukanmakcikkau. said...

yang kau cakap tu memang patut pon ada dalam list aku termasuk tak miang dan pembersih mehehhe

Paris Lipton said...

uhhhh 1st time dgr la....ermmm nk cri full version lah..

merahitujambu said...

xth pon pasal lagu ni=_=

Aien Not Alien said...

sama la..tak pernah dengar lagu ni..

lagu baru ea? uhhh...ketinggalan rasa...huhu

Workshop Bisnis Online said...

berkunjung sob..salam blogger
sukses selalu yah..:)

Anonymous said...

cuba ktk tgk video tok. ex-tunazian yg nyanyi mun x salah mek. boleh tahan lah.

http://www.youtube.com/watch?v=f-NGMXjrFcc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...