Monday, December 5, 2011

RAWR! ^^

Ini DOMO..

(Domo da ready nak sambut Christmas)

Haha.. sure korang tau ini domo..

Ramai yang minat domo.. pantang tengok barangan domo.. harus pulun semuanya..
Korang tau ini domo.. tapi korang kenal siapakah diri sebenar domo? Haha..

Meh sini.. adiela nak cerita cket fakta tentang domo..

Fakta 1:
Domo tinggal didalam gua bawah tanah bersama Mr.Usaji..
Adiela syak tabiat suka menonton tv dipengaruhi oleh Mr.Usaji nie jugak.. maybe suka sinetron Indonesia??

Fakta 2:
Mulut domo xboleh tutup.. cakap pasal mulut domo, ketahuilah bahawa domo tak boleh bercakap selain mengeluarkan bunyi ganaz RAWR.. tapi setahu adiela hati domo tetap jambu.. ngehngeh..

Fakta 3:
Tabiat domo suka kentut kalau gelisah or susah ati.. kenapa? Itu adiela pon tak tau.. tolong tanyakan sendiri pada domo kalau korang terjumpa menatang nie.. maybe sebab mulut dia sentiasa ternganga kot.. banyak angin..

Mula mula tengok menatang domo nie adiela ingatkan dia tergolong dalam spesis dinosaur.. ke memang dia nie dinosaur? Haha.. adiela pon tak sure sejaoh mana sesahihan fakta2 nie..

Lain fakta? Korang tengokla video nie.. terungkai semua misteri~


Fakta satu lagi yang xde kene mengena dengan fakta domo.. dalam entry nie adiela da 20kali sebut domo..


Nota Kaki: Aritu adiela jumpa beg backpack domo.. nanti kalau adiela dapat sambung blaja, adiela nak bawak beg sandang domo pegi kelas boleh? :P




Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

23 Comments:

aisya said...

kmk jak xpenah nangga cerita domo..

AmyZana said...

hahaha ! comel domo nih ! xD tapi sis perasan tak reason number 5 dlm video klip tuh x de ? :/

Atiqaa A. said...

domo. awww mmg comey.iqaa suke :)

Hanie_Dew said...

oh..domo kun. sgt comel walaupun muka ganas tapi hati kiut. hehehehhe..

merahitujambu said...

comel gak domo ni..tp x bapa nk minat domo ni=_+

syieda ;) said...

wahh! xpernah tau pulak pasal fakta domo nih. seronok bace!
btw, nampak comel je kalau pakai beg domo g kelas. whee~~ ;)

Eyda Dania said...

mmg trends skrng..smue ad beg domo kn2...tp eyda xde r minat sgt..=)..comeyy..pas beli beg 2..snap..ltk kt blog tw..

Cik Chokie said...

haha maksudnya domo ni ganas but dalam hati ada taman la ;D

walawehh . hihi . kak kalau ada banyak, post la at miza ehh . hihi

AinsHa=( said...

akak, domo ni perempuan ke jantan? ^^

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

dik sorry ye akak tak tau apa tue.. mmm.. akak tertinggal ketapi nampaknye.. huhu

ciK LyndaWawa said...

beg domo nang kacak deng..=]

Pocket said...

comel nyer domo nih:D
macam beg kachang pung ada gak heheh:)

hey hey!
sila beli banyak banyak n buat muzium domo :D

eva said...

domo yang cute gilak p mek takut ngn gigi nya.. femes aie domo bila kluar tok.. haha.. nyws coba jak bj butang, curi jak bj sapa2 hahahah

syahirooAhmad said...

domu ni pebenda? game ke? kartun? cam ne leh popular? tetibe nampak benda ni kat kedai2 beg, sticker. haish... bila nak kaitkan domu untuk saya. haha

Aien Not Alien said...

hehe..tau ada domo ni..tapi tak berapa minat...mungkin golongan remaja yang minat kot..hehe.. comel apa...rawrrrr!!

YOUsoF said...

Kesimpulan yang boleh dibuat adalah, muka ganas tak bermakna hati di dalam tiada unsur kasih sayang.. ;D


Domo lebih selesa bukak mulut sepanjang masa...

YOUsoF said...

*Beg Domo pun ok je. Kalau teringin buat sticker domo jangan segan jenguk sini ye Adiela.. http://pelekatku.blogspot.com ;)

Outbound Malang said...

berkunjung sob..salam blogger
salam kenal dan sukses selalu ..:)

fnd said...

entah apalah si domo ni makan

~tyra ~ said...

adek punya url : athirrawr . mueheheh !

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...