Tuesday, December 13, 2011

Kisah aku dan chopstick?

Yo yo watsup korang??

Ini kisah 2 hari lepas.. pergi makan kat Grand Margherita Hotel.. makan malam.. sambut birthday uncle and kazen skali..

Seronok gak la skali skala dapat berkumpul dengan ahli keluarga yang lain.. and skali skala dapat makan kat chinese restaurant kat hotel kan.. Meisan kot kalau xsilap nama restaurant tu..

Xsempat nak ambil banyak banyak gambar.. sebab sibuk padat makanan dalam mulut.. kehkeh..

(adiela duduk dengan kazen and anak2 buah.. ingat lagi aman and acit? :D)

And agak terkekok masa guna chopstick.. weh weh, jangan ketawakan adiela.. dah lama tak pakai chopstick.. teringat masa zaman skolah menengah dulu.. disebabkan sekolah tu sekolah yang dipenuhi oleh pelajar pelajar cina, adiela yang awalnya jakun, terpaksa jugak terkial kial belajar pakai chopstick.. sebab kalau nak tunggu ada sudu baru makan, memang xmakan la.. kesian tak? Jadi lain kali, boleh tak korang tolong suapkan je?? Haha..

(meja yang penuh.. baru first round)

Makan malam dihiburkan telatah kanak kanak comel~
Hai Aimar Ishaque..


(Bersama roti john yang xboleh dipisahkan :D)

Nota Kaki: Lama dah xhapdet.. akhey akhey nie kemalasan macam semakin menular.. aiseh~



Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

30 Comments:

MZ said...

mmg susah nak guna chpstick. kite pun bila nak pkai pun terkial-kial jgk.

aisya said...

untung la tek makan kat hotel.. hehe

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

best gathering dgn family ne.. bukan senang nak kumpul ramai2

Jue said...

haha aku dolok pnah makei chopstick terbalit..kak ya confident ada juak wp dah kna jeling ngan owner kdai hahaha

mok juak 'roti john' ya..nerait sik nya mun ku amik?haha

Eyda Dania said...

seyesly..eyda langsung xpndai gne chopstik...=)...

Hanie_Dew said...

kemalasan tu pun menular kat aku. ngeh ngeh ngeh.aku suka chinese food. suke sangat sangat. banje boleh. hehehe.

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg tak reti pakai!! gagal!! hikhik..

iedchan said...

ahh beshnyee..hehe saya pun ske mkn2 ngan family tau..:P

LiLy @ MumMyQiStInA said...

akak pun tak reti guna chopstik.. ;)
Comel baby tu..^^

Aien Not Alien said...

suka guna chopstik bila makan maggie...huhuhu...kuah... main hirup je guna mangkuk...tak berapa nak sopan..hehehe...

AinsHa=( said...

untunglah reti pakai chopstik, eden reti makan stik je..kih2

Yumida said...

clear pic ya..ktk k dslr ka?

ciK LyndaWawa said...

tang meriah jak upa kitak org ya..hehehe

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

chopstick? practices make perfect babe:) insha-Allah tak janggal lagi!:)

acheeqa farhana said...

hehe..gakny kalau sy yg makan pkai chopstik,knfem2 makanan berterabur..syes tak pndai..hehe

syahirooAhmad said...

makwe tak pandai guna chopstick? meh pakwe ajar kan.... untuk permulaan sila patahkan lidi penyapu diluar rumah tu... cari yang bahagian atas.. lalala.. oit. jgn. penyapu tu kotor...

:D wahhh ~ bestnye berkumpul sambil makan2... ape je yang adiela makan? sila list kan..

* ehem2... kita sejiwa la.. malas nak hapdet kan.:D

eva said...

aie cute da jak baby yaaaa!!
hahaha kmk dolok xpande juak pake.. nektok entam jak pake.. asal nya kepit d jari, rasa pande jak tek eyh.. p cina sblh pelik ngga sbb duak2 chpopstick terbalit hahaha

Woofer Storm said...

roti john tu nmpk sedap ni.hehehe


follow sini^^

syieda ;) said...

syieda tak panday guna chopstick! huhu~ comel la baby tu :)

TiraPengemis said...

fuhhh...sedap t0oo...yummy...

cik ika said...

smpai bile2 ta pndai kai chopstick..huu~~

Yumida said...

oooo...clear juak k ipad hooo....nok atas meja ya nang menggoda..mabeles!

Sally Yatiey said...

wowww cute baby ya eh :D hihi
Kmk ckit2 jak pande pake chopstick ya .

Paris Lipton said...

kita penah blaja tp asek failed je....huh2

Rtp Farra Arisha said...

emm, trying is more better than blabbing! :) happy to see you gathering with your closest family!

Yumida said...

selamat berari sabtu syahirah...jom rawon2

Botak said...

makan guna tangan jelah pasni., senang sikit., hahahaha..

Ika said...

baby tu comel! heheh. :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...