Saturday, March 10, 2012

Education Night~

Woot! Woot! Korang! Sori adiela lama da tak hapdet entry.. bukan stakat berdebu lagi dah blog tapi segala bagai jenis sawang pon ada dah.. korang x tolong bersihkan ey?? Babap kang…

Sesape yang ada datang tolong bersihkan meh collect dua kupang dari dila meh.. nga nga nga.. gurau weh.. kang ada yang betol betol collect, botak la poket wei~

Adila sekarang dah jadi pelajar balik… tu yang jarang hapdet entry.. nombo matrik adiela pon baru je aktif so wifi pon baru bleh pakai… nasib baek wifi cnie laju gler.. wiieee~

Ey.. dok asyik cakap pasal wifi lupa lak nak bagitau yang adiela sekarang belajar di Universiti Industri Selangor.. kat kampus utama kat Bestari Jaya.. baru je masok minggu kedua kat cnie..

Neway, pasal Universiti nanti kita citer eyh…

Nie adiela nak citer pasal education night yang adiela pegi malam semalam.. actually dinner nie untuk bebudak course pendidikan.. tapi ntah dari mana la adiela nie budak engineering bleh tersesat kan.. haha..

Bez siot! Dapat tengok Aliff Aziz, Amir Sofaz and Kelangit Band… sampai sakit tekak adiela sebab aliff aziz asyik ajak nyanyi sama je.. chewah.. pasan giler! haha.. jelez tak? Jelez tak? Harus gigit jejari korang.. :P 

Eyh okayla, adiela tempek gamba Aliff Aziz sebijik je la kat cnie ey.. 


P/S: Korang.. sorie eyh.. lama dah adiela tak balas kunjungan korang kan.. nanti adiela ziarah korang.. sedia la makan-makan ke, minum-minum ke okey :P




Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

10 Comments:

acheeqa farhana said...

wah....alip aziz si tinggi tu..jeles..

kalo tgk kat tv pon dah comel,apatah lg real kan kan kan? hikhik

Eyda Dania said...

wow..bestnye...aliff aziz...=)..

Jue said...

Pergh wifi laju?mashyuk!ku mok juak oi haha
Kenak miak pompuan ya cam sdih ka sama lelah blagu tek haha

aisya said...

x terbelit lidah ktk tek klaka malaya? haha

AinsHa=) said...

wah, alif ajis... nak sain!!! hahaha

tyra mars said...

haha ! takbolehbelaa alif aziz ajak nyanyi :D

ekabukanmakcikkau. said...

eh eh apa tu KLCC ke? bila masa ia bertukar biru. ok tak lawak . ape tu , kelangit band ape tuh hah?

saya cello191 said...

alifaziz ajak nyanyi tu...
hahah..^^

selamat kembali b'blog~~

eva said...

aiee bestt! jeles abis lok dpt nemu cdak eyhhhh

nulhazwany abdul malik said...

aliff aziz.. best nye.. heee ^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...