Friday, January 13, 2012

Saya mahu kamoo!

Haha.. tajok boleh menimbolkan kontroversi betol!


Eyh korang.. nak main satu game tak?

Main game I curi hati u.. u curi hati i.. xbezla kalau u sorang je boleh curi hati i..

Adiela tengah mengalami simptom simptom jatoh hati la korang.. jatoh hati kat bret pit.. semalam kan.. semalam kan.. dia masok dalam mimpi adiela kata datang nak meminang sebab dia da lama minat adiela tapi adiela je yang jual mahal.. 

Yela, nanti kalau adiela terima, mana nak simpan encik nazim adiela kan.. *melting.. oh my* haha ok fine.terperasan..


Tapi kesah jatoh hati nie betol betol tau.. tapi bukan kat mana mana mamat la.. bukan mamat omputeh, mahupun mamat korea..

Adiela jatoh hati kat gamba kucing yang comel nak mati.. and teros rasa nak colek je mana mana kucing, sorok dalam bilik.. sebab tak nak bagi mumy tau.. haha..

Wahai encik boypreng2 sekalian alam.. saya nak kucing yang ada bulu lebat macam nie.. *blagak banyak boypreng*


Oh.. and.. and tolonglah anda anda sekalian pujuk mummy adiela biar dia kasi simpan satu kat rumah boleh? Puhlisss~ *sambil buat mata ala ala puss in boots*

Actually adiela takde idea nak hapdet.. siyez takde idea.. sejam.. 2jam tenung screen dengan niat suci murni nak hapdet blog.. tapi macam maseh tak nampak sinar cahaya hidayah idea tu nak sampai.. duhh~

Bukak tumblr.. terpampang gamba si comel yang aw aw nie.. teros meroyan gigit gigit bantal.. geram nak sekor.. huuuuu~

Eyh.. lagi lama tenong gamba si dia lagi parah gundah gulana jiwa ingin memiliki.. haha.. tu dia.. ayat xboleh blah.. haha.. jap.. gamba si dia yang mana satu? Yang tengah entri atau yang atas itu kah?? haha

ok.bai.



Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

21 Comments:

aisya said...

bah, dtg umah kmk.. kmk ada dua ekor pusak bulu kembang. hehe

merahitujambu said...

comelnyaa kucing tu..laki tu pon comel.ops

Paris Lipton said...

kann nk jgk....mak kita pon xkasi sngat bela...sbb die tahu ktorg adikbadik xtemampu jage....hehehhe

eva said...

ahhaha.. byk jatuh hati dah ya.. pusak berbulu tebal nang cute tp mudah gugur eyh.. abis jak bj itam nang penuh bulu lekat2..

rya mek tutup blog sbb ya xpat bukak hehe.. coz nggu header baru hee

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

suka jugak kucing tapi anak2 tak tahan bulu kucing

aimie amalina said...

alololo
cian die

sgt paham :)

kite pon pujok mak nak bela kocen
tap mak x bagi
wuwuwuwuw...

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Alahai..comelnye..
ktorg mmg suka kucing terutamanye Qis tu..pencinta kucing..di rumah ni ada seekor..tapi kucig biasa jer...

Aien Not Alien said...

kucing memang comel...gerammm..


alahai...teringat mata comel puss in boots tu...haha

Yumida said...

ktk mimpi brad pit? manas angelina jolie lak... last night kmk tetiba mimpi ex-bf mek indah...hadoiiii...dh 9 tahun x jumpa tetiba pande mimpi indah

ciK LyndaWawa said...

macam kenal ngan mamat hansem ya..owh..aok..hehehe

syahirooAhmad said...

suke kucing gak... tapi i suke pegang2 je... membela ta kot. bukan pe, nanti bulu2nye bersepah..

Amboi.. jeles kt sape yg bagi kucing kat cik as

acheeqa farhana said...

kucing tu comel!tapi yang gmba first tu lagi comel..muahahaha

Hanie Dew said...

comel gila kucing tu. kalau aku pun nak. napa mummy kau tak bagi bela kucing???

AinsHa=) said...

rupa membuatkan kita mahu memiliki lebih dripada patut.. haha

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ala dik entry baru la.. akak datang jenguk ne

Ichsan Afriadi said...

sangat suka kucing, hehe :)

Botak said...

kalau dapat permission nak bela pet., try lah bela kucing dari baka maine coon., comel.. :)

ekabukanmakcikkau. said...

ha'ah kann kacak giler nazim tu tapi kan aku kesian kat engko sebab terjatuh hati kat kucing ishishishhhhhh

Far8 budak baik said...

ni brad pit datang..
weh aku rinduu kat kauu..
bagi ar link facebook kau..
dari dulu aku minta..

Hanie Dew said...

Aku tetipu oleh gambo wonbin..uuwwaaa..ja'at..
Kucing tu rasa nak gigit.ehhpppss ada bulu plakk..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...