Sunday, March 13, 2011

Doakanlah yer

Sayang-sayang adiela suma.. 

Adiela nak bagitau yang maybe minggu dpan nie adiela takkan post entry baru kot.. sampi bila?? Umm.. tak sure lagi.. takla lama sangat kot.. sminggu dua.. coz laptop adiela nie buat hal la pulak.. hurm.. screen bermasalah.. ntah nape.. poodahhh~ potong stim betol laa!  haih..

So, esok adiela kena pergi Toshiba service center la nampak nya.. nasib baek kelas satu jer esok.. 2 pon sejam jerk.. kelas termodinamik..

Tapi don’t worry, adiela still lagi dpat jenguk jenguk blog.. bleh lagi BW kot.. minggu dpan nie tpaksala adiela guna notebook kcik 2 jer.. aiseh.. tak puas la online guna notebook kcik kan.. tak puas mata memandang.. chewah.. ahaha.. nak post entry pon trus tak jadi..



MyEm0.ComOkay.. okay.. tu jela yang adiela nak bagitau korang.. rindu-rindula kat adiela okay?? Ahaha.. perasan nyer i.. haha..



Ey.. ey.. jap.. jap.. lupala nak bagitau.. minggu depan nie adiela kena buat presentation 100% untuk thesis.. waaaa! feeling nervous and jittery inside.. doakan adiela berjaya mengharungi soalan-soalan pedas dari panel panel ek.. haha.. skema..

P/S: hari nie nak kena kemas bilik.. kawan-kawan nak datang sleepover minggu dpan.. ngehngeh.. pemalas betol..  kawan nak datang baru nak kemas bilik.. haha.. yerr.. memang saya mengaku diri saya pemalas.. deyyy.. ada aku kesah?? haha

(abaikan gamba nie yang adiela dapat dari makcik Tumblr nie.. Kuching asyik hujan jer.. hurm.. suma kerja jadi malas nak buat.. sejukk)

Chup.. chuppp.. sampai cnie jer la ek.. nak g kemas bilik.. tata.. titi.. tutu.. sayang selaloo


Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

6 Comments:

sukehatiaku said...

hehe.. kemas bilk.. jgn malas ye.. :)

Syahirah Suhaili said...

sukehatiaku..

baek..hehe..saya yang menurut perintah :D

abang.azizi said...

smnggu dua xda post bru?? lmk glak ey.. hehe..

Syahirah Suhaili said...

gg..

ehehe..aie..bah..xda lmk ney ya..hehe

anamizu said...

jgn snyap lame sgt tau adiela..hihi
cik ana folow adiela ^^

Syahirah Suhaili said...

Cik ana..

okey..nanti laptop adiela da baek, adiela aktif la balik post entry..hehe..tp adiela tetap gak BW cam biasa la kot..nanti adiela slalu mlawat blog cik ana :D neway,thanks tau..adiela da follow cik ana balik :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...