Sunday, June 10, 2012

Tasawwur Islam Beyond Ourselves

Assalamualaikum and salam sejahtera semua..

Amboi.. bukan main skema lagi.. kihkih.. nie adiela nak jemput korang datang la beramai ramai ikut majlis Tasawwur Islam Beyond Ourselves..

Majlis Ilmu nie anjuran pusat Islam Universiti Selangor dengan kerjasama beberapa pihak termasuk Majlis Perwakilan Nuqaba’..


Tarikh Majlis: 16 JUN 2012 (sabtu)
Tempat: Dewan Utama Universiti Selangor
Masa: 8.00 pagi - 5.00 petang

Borang penyertaan & Bayaran boleh didapati dan di bayar di Pusat Islam (Masjid) Universiti Selangor..

Yuran pendaftaran cuma RM10 je.. pakej disertakan makanan and sijil penyertaan..

Tarikh Mendaftar: setiap hari bermula 11/6/12 sampai 15/6/12 jam 9.00 pagi – 10.00 malam
Tempat Mendaftar: Dewan Biru Unisel / Masjid Unisel

Akan ada ramai penceramah, antara yang insyaallah akan hadir, ustaz Dr. Zahazan bin Mohamad, Prof.Madya Dr. ustaz Salahudin Soryono Citu, ustaz Dr. Zulkifli bin Aini and banyak lagilah..

Majlis Ilmu nie terbukak kepada sesiapa yang berminat nak join..

Rugi wo kalau korang tak datang.. chewah.. hehe.. pape pon.. kalau ada kelapangan, datang lah tau.. bawak skali mak ayah, adik-adik, sahabat or sapa sapa jela.. nak bawak satu kampong pon boleh.. the more the merrier kan :D




Makseh baca..suka? like okeyh and komen la :)

1 sayang adiela:

Muhammad Muizzuddin Bin Azraei said...

wah,...ini lg lengkap..bagus (^_^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...